Modelovanie postavy (LPG® systém)

endermologie  LPG®

Modelovanie postavy (LPG systém)

endermologie LPG®

Endermológia (LPG® systém) povzbudzuje cievny a lymfatický systém, a tým redukuje zadržiavanie vody v tele. Taktiež modeluje postavu a zmenšuje objem určitých častí tela zvýšením lipolýzy v rôznych vrstvách tukového tkaniva. Zanedbateľný nie je ani jej vplyv na pokožku, keďže pôsobí ako peeling, ktorý odstraňuje odumreté bunky a obnovuje prirodzenú žiarivosť pleti. Vďaka týmto mnohým výhodám sa metóda endermológie využíva ako omladzujúca terapia. Poskytuje prakticky všetko, čo ženy od kozmetiky požadujú. Ako súčasť odtučňovacieho programu (pre mužov aj ženy) dosahuje perfektné výsledky mechanickým a fyziologickým pôsobením na hlboko uložené tukové vrstvy a stimuláciou telesného mechanizmu na odstraňovanie tukov. Táto metóda je ideálnym riešením na redukciu celulitídy a zlepšenie celkového estetického vzhľadu. V kontexte liposukcie sa využíva pred operáciou i po nej na zlepšenie pooperačných výsledkov.

LPG Cellu M6 ako najnovšia metóda spúšťa reaktiváciu v bunkovom metabolizme, čo vedie k pevnejšej a mladšej pleti pre telo i tvár (tvárové LPG ošetrenie). V závislosti od stavu pokožky je potrebné absolvovať 5-10 ošetrení po 40min 2x do týždňa, na udržanie výsledku je však vhodné pravidelne opakovať toto ošetrenie .

Okrem estetického efektu sa LPG systém využíva aj v medicínskom kontexte na zmiernenie bolesti rôznych častí tela (chrbtice, kĺbov…), svalového napätia, zápalov, opuchov, fibrózy. LPG terapia je vhodná aj pri ortopedických problémoch a rehabilitácii. Taktiež je toto ošetrenie prospešné ako predoperačná príprava a pooperačná terapia, na zmiernenie bolesti a rýchlejšie hojenie po chirurgickom zákroku.

Pomocou techniky Endermologie prístrojom LPG sa dajú zamerať a ošetriť jazvy alebo popáleniny v rôznom štádiu. Ošetrením sa zlepší cirkulácia a minimalizuje sa možnosť výskytu priľnavých fibróznych jaziev. Toto ošetrenie stimuluje prirodzenú produkciu elastínu a kolagénu a tým zmierňuje bolesť spojenú s jazvami, zlepšuje mobilitu a celkový vzhľad jazvy.